Mot förändring - på riktigt!

Vi är inte här för att rädda världen, då hade vi forskat på miljöfrågor eller bekämpat fattigdom - inte tillverkat friluftskläder.
Vi kommer däremot alltid att sträva mot att göra så bra kläder som möjligt med så lite miljöpåverkan som möjligt.
Går det att tillverka kläder och samtidigt göra något som tar outdoorbranschen mot en mer hållbar framtid - på riktigt?
För alla typer av äventyr

Skaljackor


Våra skaljackor är utvecklade för alla typer av fjällturer, i växlande väder och under alla årstider. Passformen är minutiöst genomarbetad för optimerad komfort och rörelsefrihet. Våra skaljackor är tillverkad i 100% spillvävar.Outröttlig kompis på fjället

Friluftsbyxor


Slitstarka, stilrena och hållbara friluftsbyxor som aldrig kommer tacka nej till vandring över milsvida fjäll. Oavsett vilken årstid ditt stora eller lilla äventyr äger rum - så har vi byxorna.


Framåt - tillsammans!

People of the scandinavian heartland


Vi vill skapa det ultimata plagget för dig! För att det ska vara möjligt måste vi känna till vad du kräver av ditt plagg och vilka utmaningar du kommer ställas inför. Det gör vi tillsammans med personer som vi vet kommer testa plaggen till det yttersta.


Varför förtjänar den att produceras?

Storm Ventile® Jacket


Vid tillverkningen är det endast 0,2 procent av världens bomull som når standarden för att bli Ventile material. Lägg därtill 100% vilja att skapa den ultimata friluftsjackan för alla sorters aktiviteter så har du Storm Ventile® Jacket.


Människor, Miljö & Produkter

Fler vinnare
än miljön!


Varje år slängs och bränns miljontals meter tyg från klädtillverkning. Majoriteten av produktionen förläggs i låglöneländer under ett kort tidspann - vilket leder till otrygga och korta anställningar för personalen i fabrikerna. Det här är två av de problem som outdoor-branschen har - och som vi arbetar för att förbättra.